You are currently viewing Evankelistaverkosto syntyi

Evankelistaverkosto syntyi

Olemme huomanneet monen evankelistan ja evankelioimistyössä toimivan yksinäisyyden.

Olemme kokeneet sitä itse.

Siitä syntyi evankelistaverkosto.

Mitä evankelistaverkosto tekee?

Luomme yhteyttä evankelistojen ja evankelioimistehtävässä mukana olevien välille. Jaamme ja saamme rohkaisua. Kunnioitamme eri tavoin evankeliomistehtävässä toimivia ja eri taustoista tulevia. Opimme Raamatun, kristikunnan historian ja nykyhetken valossa evankeliomistehtävästä. Kerromme evankelistoja yhdistävistä tapaamisista. Järjestämme evankelistojen kokoontumisia ja koulutuksia. Vahvistamme evankelistojen kutsumusta. Sitoudumme evankelioimistehtävään. Rohkaisemme verkoston jäseniä kokoontumaan omilla paikkakunnillaan rukoilemaan ja suunnittelemaan oman alueensa tavoittamista. Luomme yhteyttä ja poistamme evankelistojen yksinäisyyttä.

Erilaisina ja vajavaisina yhdessä

Evankelistat ovat eräs Jumalan antama lahja seurakunnille. Heidän tehtävänsä on kertoa hyvää uutista Jeesuksesta Kristuksesta. Moni pohtii, onko heillä evankelistan kutsumus. Miten voin toimia evankelistana? Kelpaanko evankelistaksi? Onko rima liian korkealla? Monet evankelistat ovat tehtävässään ja kysymyksiensä kanssa yksin. Evankelistat ovat erilaisia, menetelmät vaihtelevat, armolahjavarustuksessa on eroja, kirkkokuntiin kuuluvuudet vaihtelevat, painotuksissa on useita sävyjä, persoonissa on rikkautta ja rosoisuutta, mutta heitä yhdistää halu viedä hyvää uutista Jeesuksesta eteenpäin. Evankelioiminen

Mukaan evankelistaverkostoon!

Evankelistaverkosto on paikka jokaiselle evankelistan kutsumuksen tiedostavalla ja kutsumustaan kyselevällä sekä niille, jotka pohtivat, mikä on heidän paikkansa evankelioimistehtävässä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki evankelioimistyön ystävät ja sen peukuttajat, hengellisessä työssä olevat ja vapaaehtoiset vastuunkantajat. Evankelioimistyössä mukana olevien kutsumus ei ole useinkaan helppo, moni kokee yksinäisyyttä ja alamittaisuutta sen kanssa. Haluamme tuoda työkaluja,rohkaisua ja verkostoitumista kutsumuksen toteuttamiseen. Evankelistaverkosto kokoaa eri kirkkokuntien, seurakuntien ja herätysliikkeiden jäseniä ja evankelioimistehtävän ystäviä. Kyse on verkostosta. Siinä mukana oleminen ei sido mihinkään. Jäsenmaksua ei ole.

Miten pääsen mukaan?

Voit liittyä Evankelistaverkoston sähköpostilistalle. Sitä kautta tiedät, mitä verkostossa tapahtuu. Ja seuraa uutisointiamme täällä Mission Europen kotisivulla.

Tästä mukaan sähköpostilistalle:

Evankelistaverkoston taustalla

Evankelistaverkosto toimii yhteistyössä Mission Europen kanssa. Haluamme tuoda evankelistoja yhteen saadaksemme toisiltamme rohkaisua, uusia ajatuksia ja intoa. Tarvitsemme sitä myös itse! Mika Tuovinen / Mission Europe /

ILOITSEMME JOS TÄTÄ TIETOA JAETAAN!

Klikkaa alta:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Vastaa