You are currently viewing Uusi vaihe Petri ja Marianne Välimäen työssä

Uusi vaihe Petri ja Marianne Välimäen työssä

Petri ja Marianne Välimäki haluavat keskittyä entistäkin kokonaisvaltaisemmin evankeliumin valtakunnalliseen ja kansainväliseen työhön. He ovat aiemmin palvelleet Mission Europen lisäksi Perheniemen opistolla, joskin asteittain sitä vähentäen ja evankeliumin palvelua samalla lisäten. Nyt molempien kuukausipalkkainen työ opistolle on päättynyt. Pienempi muotoinen yhteistyö jatkuu.

Pastori-evankelista Petri Välimäki on monelle tuttu televisio ja radio-ohjelmiensa sekä kirjojensa ja seurakuntavierailujen kautta. Hän on toiminut myös Perheniemen evankelisen opiston rehtorina ja kouluttajana. Petri tuli Perheniemen työn ohella Mission Europen tiimiin vuonna 2016. Sen jälkeen evankeliumin palvelun osuus monin eri tavoin on asteittain lisääntynyt. Kesäkuun alusta tapahtuu uusi iso askel. Päähuomio keskittyy niiden usein särkyneiden ja haavoittuneiden ihmisten tavoittamiseen, jotka eivät vielä tunne Vapahtajaa. Asia on Petrille ja Mariannelle vahvasti yhteinen.

Petri Välimäki toteaa:

”Haluan keskittyä täysillä kertomaan Jumalan armosta ja julistamaan Jeesusta Kristusta sekä palvelemaan eri tavoin haavoittuneita ihmisiä. Sielunhoito ja evankelioiminen kuuluu olemuksellisesti yhteen. Haluan kokemuksellani auttaa niitä, jotka eivät ole vielä löytäneet uskoa Jeesukseen.”

Mission Europen työn mahdollistaa työntekijiöiden lähettäjäpiirit. Myös Petri ja Marianne tarvitsevat uusia lähettäjiä. Olet tervetullut lähettämään heitä uuteen elämänvaiheeseen.

Lisätietoja ja lähettäjäpiiriin liittyminen: Petri ja Marianne Välimäen lähettäjäpiiri. Voit antaa tästä Petrin ja Mariannen työlle lahjan


ILOITSEMME JOS TÄTÄ TIETOA JAETAAN!

Klikkaa alta:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Vastaa