Mission Europen työntekijät vierailevat seurakunnissa ja kristillisissä järjestöissä puhujavieraana. Puhujavierailut ovat osa Mission Europen työntekijöitten kenttätyötä. Helposti järjestettävät vierailut on usein nopein tapa saada Mission Europen osaaminen voimistamaan oman seurakunnan toimintaa ja Pyhän Hengen liikehdintää.

Ilkka Puhakka on tuttu näky hengellisillä kesäjuhlilla, ja häntä pyydetään paljon myös puhujaksi seurakuntien erityistilanteisiin ja raamatunopettajaksi. Ilkka on ollut vierailemassa niin Sanan ja rukouksen- kuin miestenilloissakin. Yhdessä Pekka Simojoen ja Jukka Jämsenin kanssa toteutetut Majatalo-illat ovat tärkeä osa Ilkka Puhakan julistustoimintaa Suomessa. Ilkka Puhakka käy säännöllisesti Tallinnassa ja Tartossa pitämässä raamattuluentosarjoja.

Petri Välimäki tunnetaan sielunhoidollisesta julistuksesta ja Raamatun opetuksesta Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Hän palvelee seurakuntia järjestäen sielunhoidollisia ja evankelioivia seminaareja sekä koulutustapahtumia.

Seppo Niemeläinen toimii seurakuntien tukena laajamittaisten tapahtumien valmisteluissa. Hänellä on monipuolinen kokemus missioiden ja seurakuntatapahtumien valmistelusta, käynnistämisestä ja toteuttamisesta Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Mika Tuovinen on kokenut lähetystyön asiantuntija. Hän vierailee seurakunnissa raamatunopettajana, evankelistana sekä lähetystyön- ja evankelioimistyön asiantuntijana ja kouluttajana.

Mission Europelle on tärkeää pohtia yhdessä kutsun lähettäjän kanssa, miten puhujavieras parhaiten palvelee seurakuntaa. Puhujavierailu voi tarkoittaa puolen tunnin luentoa seurakuntaillassa tai teemailtaa jostain tietystä aiheesta. Toisinaan puhujavieras saattaa olla osa kesäjuhlaorganisaatiota ja isompaa kokonaisuutta.

Seurakunnalta puhujavierailu vaatii yhteyshenkilön ja syyn, miksi Mission Europen työntekijää toivotaan paikalle. Vierailua silmällä pitäen on viisainta ottaa yhteyttä Mission Europeen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä jo yksin Ilkka Puhakalla on pitkälti toista sataa puhujavierailua vuodessa.

Ota yhteyttä:

Ilkka Puhakka

040 526 2708

ilkka.puhakka@gmail.com

Seppo Niemeläinen

040 573 1155

sepponiemelainen@gmail.com

Petri Välimäki

040 088 7227

petrijvalimaki@gmail.com

Mika Tuovinen

044 550 5899

mika.tuovinen@mission-europe.org