You are currently viewing Matti Hernesaho Mission Europen työntekijäksi / Tiedote 14.6.2024

Matti Hernesaho Mission Europen työntekijäksi / Tiedote 14.6.2024

Pastori Matti Hernesaho siirtyy Mission Europe Finlandin osa-aikaiseksi työntekijäksi 15.8.2024 alkaen. Hän jatkaa osa-aikaisena Turun Mikaelinseurakunnan palveluksessa. 

Mission Europe on vuonna 1991 Kalevi Lehtisen työn mahdollistajaksi perustettu kansainvälinen evankelioimisen toimija. Järjestöllä on seitsemän työntekijää: Helmuth Garoeb, Markku Happonen, Helena Jarva, Seppo Niemeläinen, Ilkka Puhakka, Mika Tuovinen ja Petri Välimäki.

Mission Europe keskittyy evankeliumin julistamiseen ja kristittyjen varustamiseen. Järjestö toimii paikallisten kirkkokuntien, seurakuntien, kristillisten järjestöjen ja verkostojen kanssa. 

Matti Hernesaho toimii julistajana ja projektikoordinaattorina. Hänen työnsä keskittyy erityisesti nuoren sukupolven tavoittamiseen. 

”Kutsumukseni on toimia erityisesti nuorten aikuisten parissa. Olen tehnyt tätä työtä turkulaisissa paikallisseurakunnissa koko työurani ajan. Mission Europen joustavat rakenteet ja Jeesus-keskeinen näky mahdollistavat jatkossa työn yli seurakunta- ja kirkkokuntarajojen. Mission Europe nauttii laajaa luottamusta kristillisellä kentällä ja siksi sen kautta on mahdollisuus palvella, varustaa ja innostaa laajasti tätä sukupolvea.” Hernesaho sanoo.

Mission Europen toiminnanjohtaja Mika Tuovinen iloitsee uudesta työntekijästä: 

”Matin asenne, into ja arvot sopivat hyvin Mission Europen työhön. Hän tuntee hyvin myös Mission Europen taustan. Etsimme kristittyjen yhteyttä evankelioimistehtävän toteuttamiseksi. Haluamme antaa Matille vapauden keskittyä selvemmin evankeliumin julistamiseen. Odotan innolla, mitä kaikkea tämä uusi askel tuo mukanaan. ” 

-”Me kaikki Mission Europen työntekijät toimimme lahjoitusten varassa. Jokaisella on lähettäjäpiiri. Näissä piireissä olevat rukoilevat, rahoittavat ja rohkaisevat työntekijäänsä. Matinkin tulee kerätä omat palkka- ja työkulunsa. Hän voi aloittaa työn ja palkkaa voidaan maksaa, jos hän saa vierelleen työtovereiksi niitä, jotka liittyvät hänen lähettäjäkseen. Matti ottaa tässä rohkean askeleen. Kutsun sinua liittymään Matin työtoveriksi lähettäjänä.” 

Lisätietoja

Matti Hernesaho hernesaho@gmail.com

Mika Tuovinen mika.tuovinen@missioneurope.fi ja 044 5505899.

Lue lisää Matti Hernesahosta.


ILOITSEMME JOS TÄTÄ TIETOA JAETAAN!

Klikkaa alta:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Vastaa