Työntekijämme vierailevat julistamassa ja opettamassa seurakunnissa ja kristillisissä järjestöissä. He toimivat opettavat myös aktiivisesti kristillisessä mediassa.

Muun julistustyön ohella tärkeitä Suomessa aloitteita ovat missiotapahtumat, joissa toteutetaan tähän aikaan sopiva tapoja evankeliumin viestimiseen. Näitä pidempiaikaisia koko alueen kattavia kokonaisuuksia suunnitellaan yhteistyössä paikallisten kristittyjen ja seurakuntien kanssa. Jokainen missio on matka kohti yhteistä unelmaa ja jokainen missio suo aina mahdollisuuden oppia jotain uutta – etsimme jatkuvasti näitä evankelioimistyön päivityksiä. Valmisteluvaihe voi sisältää esimerkiksi Ilkka Puhakan, Petri Välimäen ja Seppo Niemeläisen raamatunpetusta ja tapahtumakoulutusta.

Missiot ovat aina kristittyjen yhteinen yritys. Monissa paikallisissa missioissa mukana ovat olleet luterilainen kirkko, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta. Mission valmisteluprosessi etenee työryhmien avulla, joiden vierellä tiimimme kulkee tapahtumaan asti ja siitä vielä eteenpäin. Prosessi ei pääty missiotapahtumaan vaan jatkuu mission jälkeen arjessa. Ota yhteyttä työntekijöihimme, jos haluat mission tai seurakuntatapahtuman alueellesi.