Se löytyi -missio on yhteinen yrityksemme

Se löytyi -missio on yhteinen yrityksemme

Mission Europen työntekjät ovat mukana Se löytyi -missiossa syksyllä 2022.

Minä (Mika) toimin valtakunnallisen missiotoimikunnan puheenjohtajana. Missiotoimikunnassa on mukana edustajia yhteistyötahoista. Lisäksi osallistun mission maakunnallisten puheenjohtajien tapaamisiin.

Tällainen oli taas eilen.

Olen todella iloinen tästä missiosta, ja kaikista siihen sitoutuneista. Alusta alkaen minua on hämmästyttänyt pienen ydinjoukon näky ja halu yrittää tehdä suuria. Tässä tapauksessa kertoa evankeliumia ja evankeliumin tuomia muutoskertomuksia kaikelle kansalle.

Pidin eilisessä kokouksessa alkupuheen ja rukouksen. Mainitsin, että mediamission onnistuminen mitataan siinä, miten paikalliset kristityt kylissä ja kaupungeissa ottavat sen omikseen. Ylhäältä päin annetaan medianäkyvyyttä, alhaalla ruohonjuuritasolla tapahtuu kohtaamiset.

Rukoile, rahoita, rupattele

Tällainen mediavetoinen missio onnistuu, jos siihen saadaan laaja joukko kristittyjä mukaan. Kokouksen jälkeen mielessäni oli kolme osa-aluetta, jossa tarvitaan väkeä: rukoilemisessa, rahoittamisessa ja rupattelussa. Nämä voivat tehdä tästä erilaisten kristittyjen yhteisen mission.

  1. Rukous. Rukoile mission järjestelyjen, mission aikana järjestettävien monien (yli tuhannen) tapahtuman puolesta, siunausta koteihin jaettavalle missiokirjalle ja tulojen saamista niin paljon, että missiosuunnitelmat voidaan toteuttaa. Rukoile myös läheistesi puolesta, että he voisivat löytää uskon tämän mission kautta.
  2. Rahoitus. Tämä on iso ja näkyvä missio. Se maksaa. Se löytyi -mission talouden perustana on kolme pilaria: seurakunnista tuleva, yrityslahjoitukset ja yksittäiset lahjoitukset. Voisitko antaa ylimääräisen lahjan tämän mission toteuttamiseksi? Se onnistuu myös netissä mission kotisivulla. Tässäkin sinua tarvitaan!
  3. Rupattelu. Missionäkyyvys on huipussaan 19.9.-16.10.2022. Tuolloin missiokirja jaetaan postilaatikoihin, monet kertomukset uskon merkityksesetä näkyvät julkisuudessa lehdissä, mainostauluilla ja telkkarissa. Radioissa on mainoksia. Tässä on nyt paikka jokaiselle Jeesuksen seuraajalle jutella missiosta ja siitä, mitä usko minulle merkitsee. Rukoile ja valmistaudu keskusteluihin. Pyydä vaikka kaveri kahville kun missio näkyy ja kuuluu, ja kerro miksi tämä valtava juttu järjestetään.

Nukkuvan jättiläisen herääminen

Suomessa on paljon Jeesuksen seuraajia. Olemme jakautuneet erilaisiin seurakuntiin, järjestöihin ja ryhmiin. Minun mielestäni nyt tarvitaan sitä, että kristikansa eri seurakunnista, järjestöistä, ryhmistä ja erilaisista painotuksista nousee yhdessä näkymään: Meitä on paljon ja me haluamme kertoa, mikä meitä yhdistää.

Kutsumme myös toisia mukaan suureen seikkailuun Jeesuksen ystävinä.

Eilisen nettikokouksessamme eräs pastori sanoi kesän kokemuksista: ”30 vuoden uskossa oloni aikana ei ole ollut näin avoin hengellinen tilanne kuin nyt.”

Olethan rintamassa mukana?

Tehdään tästä yhteinen missiomme! Rukoile, rahoita, rupattele. Kutsu väkeä mission taakse ja levitä sanomaa vaikka jakamalla tätä eteenpäin.

Missiossa tarvitaan kaikkia.

Mika Tuovinen, toiminnanjohtaja, Mission Europe
(11.8.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *