You are currently viewing Uusin voimin ja haastein uudelle vuosikymmenelle

Uusin voimin ja haastein uudelle vuosikymmenelle

Tämä vuosi 2021 on Mission Europen juhlavuosi. Tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Kalevi ja Eine Lehtinen sekä puolisoni Aulikki ja minä yhdessä perustimme järjestön suurten missio-haasteiden toteuttamista varten.

Suurien missiotten jälkeen painopiste on ollut vuosien varrella evankelistavalmennuksessa Venäjällä; ja viimeisen vuosikymmenen aikana lisääntyvästi julistus- ja opetustoimessa. Nyt toiminta on jälleen nosteessa uusien haasteiden myötä.

Mission Europen vetovastuu siirtyy

Erityisen rohkaistunut ole siitä, että voin siirtää vastuuta toiminnasta nuoremmille harteille. Pastori Mika Tuovinen on tämän vuoden alusta ottanut Mission Europen vetovastuun. Hänen tehtäviinsä tulee kuulumaan julistus- ja opetustyö, yhteyksien luominen ja vahvistaminen erilaisissa kristillisissä verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisesti sekä Mission Europe -tiimin johtaminen. Tämä vahvistaa huomattavasti pienen järjestön voimavaroja. Mikan työnäky, innostus ja evankeliumin julistukselle tuovat myös uutta hengellistä sykettä toimintaan.

Yhdessä Euroopan ja Suomen evankelioimisen haasteessa

Viimeisten parinkymmenen vuoden ajan olemme saaneet jakaa elämäämme ja rohkaista toinen toistamme sekä toteuttaa yhteistä työnäkyämme kumpikin tahollaan. Nyt, Mikan liityttyä Mission Europe- julistustiimiin, voimme yhdistää omaa kokemustamme ja muiden tiimiläisten tietotaitoa tämän ajan evankelioimistehtävään.
Voidakseen täysipainoisesti hoitaa uutta tehtäväänsä Mika tarvitsee lähettäjiä, jotka mahdollistavat hänen työnsä rukouksin ja antamalla taloudellista tukea.

Mika Tuovinen on ottanut rohkean askeleen siirtyessään tehtävään, jota hän toteuttaa vain vapaaehtoisten kannatuksen varassa.

Tule Mikan lähettäjäksi!

Kutsun sinua Mikan lähettäjäksi. Voit ilmoittautua vaikka sähköpostilla osoitteeseen mika.tuovinen@mission-europe.org tai puhelimitse 044 550 5899. Tärkeintä on tuen säännöllisyys. Siksi rohkaisen sinua rukoillen harkitsemaan, miten voit osallistua.
Esimerkiksi
• 30 €,
• 50 €,
• 100 €
• ____ €
• tai joku myy sopivaksi katsomasi summa kuukausittain.

Lähettäjänä oleminen on täysin vapaaehtoista.

Työn suunnittelun kannalta on kuitenkin hyvä voida ennakoida taloudellinen tilanne.

Markku Happonen
Mission Europen perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja
(Co-founder and President)
(5.4.2021)

Vastaa