Kiitos poismennyt työtoverini!

Kiitos poismennyt työtoverini!

Elämä on lyhyt. Sen ymmärtää silloin, kun joku kuolee. Sain tiedon erään työtoverin poismenosta. Se pysäytti, vaikka en muista koskaan tavanneeni tätä työtoveria!

Tämä työtoveri oli Suoma! Hän siirtyi ikuisuuteen Herransa Jeesuksen luokse. Miten tämä Suoma liittyy minuun?

Hän on työtoverini, sillä hän on lähettäjäni, työni mahdollistaja.

Suoma liittyi ensimmäisten joukossa lähettäjäpiiriini. Hän kuului siihen joukkoon, jolle lähetin kirjeeni perinteisesti postin kautta. (Suurin osa saa sen sähköpostilla.) Kerran kuukaudessa kirjoitin kirjekuoreen hänen nimensä ja osoitteensa sekä liimasin postimerkin oikeaan yläkulmaan. Samalla muistin häntä kiitollisena rukouksin, kuten kaikkia muitakin lähettäjiäni, työtovereitani.

Emme luultavasti olleet koskaan tietoisesti tavanneet. Olen tosin käynyt hänen paikkakunnallaan puhumassa, ja ehkä olemme tavanneet seurakuntatapahtumissa ja kesäjuhlilla. Mutta jostain syystä Suomalla oli erityinen asema sydämessäni. Hän halusi tulla työtoverikseni, muisti minua rukouksin ja kuukausilahjoittajana.

Nyt Suoma pääsi lähettäjäpiiristäni ensimmäisenä taivaalliseen kirkkauteen. Tämä suurelle joukolle ja itsellenikin tuntematon Suoma on minulle puhutteleva esimerkki uskollisuudesta ja halusta olla mukana evankeliumin työssä. Jotta mahdollisimman moni pääsisi sinne, minne hän nyt meni. Taivaaseen pääsee uskossa Jeesukseen.

Kohta taas kirjoitan seuraavan lähettäjäpiirikirjeen. Siinä jään Suomaa kaipaamaan. En kirjoita enää hänen nimeään enkä liimaa postimerkkiä. Mutta jostain syystä tämä Suoma jätti sydämeeni jäljen. Tavataan taivaassa, Suoma!

Mika Tuovinen, toiminnanjohtaja, Mission Europe
(21.4.2022)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *