Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen siirtyy 1.1.2021 alkaen Mission Europe -tiimiin

Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen siirtyy 1.1.2021 alkaen Mission Europe -tiimiin

Mission Europe on kansainvälinen evankelioimistyön toimija. Järjestö palvelee seurakuntia ja kristillisiä yhteisöjä toteuttamalla missioita, julistustapahtumia ja raamatunopetusta. Tällä hetkellä painopisteenä on toiminta Virossa, Venäjällä ja Suomessa yhteistyössä eri kirkkokuntien kristittyjen kanssa.

Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen siirtyy Mission Europen palvelukseen 1.1.2021 alkaen.

Mika Tuovisen tehtäviin tulee kuulumaan julistus- ja opetustyö, yhteyksien luominen ja vahvistaminen erilaisissa kristillisissä verkostoissa sekä Mission Europe -tiimin johtaminen.

”Pienenä Mission Europe -tiiminä olemme erittäin iloisia ja kiitollisia siitä, että saamme Mika Tuovisen joukkoomme. Hänen työnäkynsä ja kokemuksensa tulevat varmasti auttamaan meitä entistä strategisemmin täyttämään omaa tehtäväämme kaiuttaa evankeliumia laajalti ja tehokkaasti kulloistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa”, toteaa Mission Europen toiminnanjohtaja Markku Happonen.

Mika Tuovinen muistelee joskus kuulemaansa ajatusta: Ihminen on onnellisimmillaan silloin kun toteuttaa nuoruutensa näkyä. ”Minun näkyyni jo nuoruudessa on kuulunut Jumalan valtakunnan edistäminen evankeliumia julistamalla. Haluan keskittyä selvemmin tällaiseen tehtävään.”

Mika Tuovisen esittelyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *