You are currently viewing Evankeliumin kanavia – Mission Europen työntekijäkokouksen 3. päivä

Evankeliumin kanavia – Mission Europen työntekijäkokouksen 3. päivä

Mission Europen työntekijäkokouksen kolmas ja viimeinen päivä oli tänään 28.5.2021. Olimme netin kautta koolla Saksasta ja Suomesta.

Tänäänkin keskeisenä oli työnäkymme evankeliumin julistajina. Mission Europe on syntynyt vahvan työnäyn ympärille. Tämän näyn ytimessä on evankeliumin kertominen Jeesuksesta Kristuksesta. Siihen tietoisesti keskittyminen yhdistää koko työntekijäjoukkoamme.

Tänään keskustelimme paljon työkaluista ja välineistä. Loimme katsauksen myös sosiaalisen median mahdollisuuksiin ja olemassaoloon. Haluan tässä mainita nämä toivoen, että niistä on sinulle iloa ja hyötyä:
• Nettisivu: www.missioneurope.fi
• Facebook-sivu: www.facebook.com/missioeurope

Lisäksi työntekijöillämme on omia nettisivuja
www.mikatuovinen.net
www.petrivalimaki.com
www.ilkkapuhakka.fi

Ja Facebook-sivuja:
Petri Välimäki/MissionEurope
Mika Tuovinen/MissionEurope
Ilkka Puhakka/Mission Europe

Haluamme tuoda Jumalan sanoja myös näihin sosiaalisen median kanaviin. Tällaiset kanavat ovat todella tärkeitä työn välineitä, mutta ne ovat vain välineitä.

Nousipa meille mieleen sekin todellisuus, että monet kanavat, mahdollisuudet, metodit ja välineet myös tukahduttaa työnäkyä. Ne voivat myös ahdistaa. Sosiaalisen median monien välineiden käytössä on tärkeää huomata työntekijöidemme kutsumus. Eivät kaikki ole netissä kotonaan. Toiset taas ovat siellä kuin kala vedessä.

Olemme evankelioimisen työkalu Jumalan ja kristikansan käytössä

Mission Europe haluaa olla Jumalan työkalu seurakuntien, yhteisöjen ja kristittyjen palveluksessa evankelioimisen eli Jeesukseen liittyvien hyvien uutisten kertomiseksi.

Koska olemme työkalu, olemme käytettävissä. Emme viihdy työkalupakissa, vaan haluamme olla rakentamassa Jumalan valtakuntaa. Emme halua tulla määräilemään vaan auttamaan ja tukemaan.

Erityisesti haluamme antaa osaamistamme Raamatun opetukseen, evankelioimisen ja sielunhoidon koulutukseen, seurakuntalaisten hengellisen näyn sytyttämiseen ja heidän kouluttamiseen sekä evankelioivien seurakuntatapahtumien järjestämiseen.

Onnellisesti maalissa!

Tämän kertainen viesti oli vähän lyhyempi. Se johtuu siitä, että vaikka meillä oli (tai ehkä sen vuoksi) tosi innostava ja rohkaiseva työntekijätapaaminen, voimat ovat nyt perjantai-iltana vähissä! Olen todella iloinen ja onnellinen meidän työntekijätiimistämme!

Olen juuri nyt väsynyt, mutta tavattoman kiitollinen! Lähden tästä iloiten viettämään viikonloppua. Kiitos, kun luit tänne asti. Ole siunattu ja siunaukseksi.

(28.5.2021) Mika Tuovinen/Mission Europe

Voit lukea kahdesta edellisestä työntekijäpäivästä täällä:

Vastaa