Mikan elämänvaiheita

Olen Suomen ev.lut. kirkon pastori, joka on toiminut lähetystyössä Virossa ja Saksassa viidentoista vuoden ajan (1995-2010). Tuon jälkeen olin kymmenen vuotta Kansanlähetyksen johtotehtävissä. Nyt toimin Mission Europen työssä.

Jumala kutsuu uuteen

Jumala kutsui uuteen: keskittymään Raamatun opettamiseen ja evankelioimiseen sekä uskovien että seurakuntien varustamiseen. Tämä uusi alkoi 1.1.2021. Tehtävääni kuuluu myös Mission Europen työn johtaminen. Tässä tehtävässä olen sitoutunut kaikkien Jeesuksen seuraajien kunnioittamiseen, rakastamiseen ja palvelemiseen.Minua voi kutsua vierailulle muihinkin kuin luterilaisiin seurakuntiin. 

Elämäni tärkein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen. Kun pohdin, mitä voin tehdä toisten hyväksi, vastaus löytyy tästä samasta: parasta on auttaa heitä löytöretkelle Jeesuksen kanssa.

Olen juuriltani keskisuomalainen, ja monien polkujen kautta löytänyt tieni Etelä-Hämeen Ryttylään, jossa asun vaimoni Annen kanssa. Hän toimii lähetystyön vastuutehtävissä Kansanlähetyksessä sekä tekee lähetysmatkoja, jossa toimii SAT-7 -televisioverkoston henkilöstön valmentajana. Kaksi tytärtä ovat jo maailmalla.