Petri Välimäki

Petri Välimäki on Suomen evankelisluterilaisen kirkon pastori ja hän palvelee evankeliumin armon sanomaa kolmella keskeisellä tavalla: Julistaen, palvellen ja varustaen. Kaikkien palvelutapojen ytimessä on sanoma Jumalan armosta ja rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Hänelle ominaisen palvelutavan juuret ulottuvat syvää omakohtaista kriisiä seuranneeseen Jumalan armon ja avun kokemiseen sekä sitä seuranneeseen palveluun hädässä olevien ihmisten rinnalla. Muun muassa valtakunnallisen kriisipalvelun johtajana sekä sielunhoidollisten ja varustavien koulutusten kouluttajana, seurakuntapastorina ja varustaviin koulutuksiin erikoistuneen oppilaitoksen rehtorina hän on keskittynyt varustamaan kristillistä seurakuntaa evankeliumin armon välittämiseen ja hädässä olevien ihmisen auttamiseen. Petrin sanomassa kaiken ytimessä on armon sanoma, mutta se liittyy suoraan aidon inhimillisen ihmisen kokemusmaailmaan.

Mission Europen evankelistana Petri on palvellut pian neljä vuotta. Tämä on osaltaan mahdollistanut luopumisen hallinnollisista tehtävistä ja entistä tarkemman keskittymisen evankeliumin armon sanoman välittämiseen ja sen palvelijoiden varustamiseen, Suomessa ja lähialueilla. Hän on kirjoittanut myös 10 aiheeseen liittyvää kirjaa. Viimeisten kirjojen nimet ovat Maailman tärkein tehtävä – rakkauteen perustuvan evankelioinnin opas ja Lähellä ihmistä – sielunhoidon opas. Jälkimmäinen kirja on käännetty Mission Europen tukemana ja Inkerin kirkon toivomuksesta myös Venäjän kielelle ja ilmestynee Venäjällä seurakuntien käyttöön lähikuukausina. Se on myös useiden kristillisten oppilaitosten käyttämä oppikirja.

Seurakuntia Petri palvelee yli kirkkokuntarajojen toteuttaen sielunhoidollisia ja evankelioivia seminaareja, teemailtoja sekä evankelioimis- ja koulutustapahtumia. Tapahtumat suunnitellaan aina yhteistyössä ja kutsujien erityisosaamista sekä toiveita huomioiden. Petrin tavoittaa osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 


 

Tule Petri ja Marianne Välimäen lähettäjäksi!

 


 


Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markkuhapponen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilkka.puhakka@gmail.com
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is